Introductie Wie zijn wij
 
 

Beveiligingsdiensten

Nachtportier
Voor hotels kan 036 Security u voorzien van nachtreceptionisten, maar ook voor bar/restaurants en discotheken. De eerste indruk van uw gasten moet gelijk goed zijn. Daarom kiest u voor onze dienstverlening. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid worden gecombineerd met veiligheid. Afhankelijk van uw wensen kunnen onze beveiligers belast zijn met:

  • ontvangst gasten;
  • afhandelen wensen en betalingen van gasten;
  • bijzondere aandachtpunten.

U kiest voor een nachtreceptionist van 036 Security omdat u waarde hecht aan kwaliteit, continuïteit,ervaren en flexibele medewerkers, een vast team en een vast aanspreekpunt.

Winkelsurveillance
Winkelcriminaliteit is een behoorlijke schadepost.  Het is ons doel om uw winkel zo veel mogelijk vrij te houden van criminaliteit en schade in de ruimste zin van het woord. Niet alleen het inzetten van een surveillant is voldoende. 036 Security zorgt middels een plan van aanpak en voor de uitvoering hiervan. Per klant bekijken wij de situatie.

Waarom beveiliging van winkels door 036 Security?

  • U hecht waarde aan kwaliteit;
  • U wilt verzekerd zijn van representatieve en ervaren medewerkers;
  • U hecht waarde aan klantvriendelijkheid en dienstverlening;
  • U wilt verzekerd zijn dat winkelsurveillanten flexibel zijn en weten wat hun taak inhoudt;
  • U hecht waarde aan continuïteit;
  • U wilt een vast team van winkelsurveillanten en een vast aanspreekpunt.

Het is belangrijk dat u de beveiliging van winkels overlaat aan professionals als 036 Security. Met onze winkelsurveillance zijn wij in staat om winkeldiefstal te beperken of te stoppen.

Evenementen beveiliging
Tijdens evenementen, groot of klein, zijn wij u van dienst met de beveiliging van terrein en gebouw, toegangscontrole, visitatie en dienstverlening. Wij werken alleen met gediplomeerde beveiligers zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Juist deze kwaliteit is van belang om een geslaagd evenement tegemoet te zien.

De evenementenbeveiligers van 036 Security zijn specialisten die als geen ander weten hoe om te gaan met de sfeer van de bezoekers.
Van tevoren zullen wij met u een preventieplan opzetten om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Elk evenement is anders en vereist een andere aanpak. Factoren als capaciteit, locatie, infrastructuur en entertainment zijn alle van invloed op de veiligheid.

 
 

7 dagen per week beschikbaar

Ruime ervaring

Transparante en heldere afspraken

Aantrekkelijke tarieven

 
Contact opnemen
 

 

036 Security Simon Vestdijkstraat 39, 1321 BW ALMERE
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Flevoland: 56427719 • Vergunningnummer ND2985